Καλωσορίσατε!

Επικοινωνία

info@atronhealth.gr

Τηλέφωνο

+30 210 213 47 74

H Εταιρεία

Home H Εταιρεία

Ποια είναι η Atron;

Η εταιρεία «ATRON» είναι εταιρεία διανομής ιατρικών προϊόντων που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και διεθνώς στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Εστιασμός σε τομείς ειδικοτήτων: ορθοπεδική, σπονδυλική στήλη, νευροχειρουργική με στρατηγικές συνεργασίες και συμφωνίες με Αμερικανούς και άλλους διεθνείς κατασκευαστές.

Η εταιρεία «ATRON» είναι μια εξειδικευμένη εταιρία ιατρικών προϊόντων, η οποία ιδρύθηκε από μια ομάδα κορυφαίων επαγγελματιών με μεγάλη εμπειρία στον ευρύτερο τομέα της υγείας έχοντας ως όραμα την παροχή των πιο καινοτόμων και αξιόπιστων λύσεων στην αγορά, με στόχο να γίνει ηγέτης της αγοράς στην ελληνική βιομηχανία ιατροτεχνολογικών προιόντων.


Στα αρχικά της βήματα, η εταιρεία συνεργάστηκε στενά με αναγνωρισμένους κατασκευαστές της διεθνούς βιομηχανίας ιατροτεχνολογικών προϊόντων, προκειμένου να διανείμει τα προϊόντα τους και να εισαγάγει τις τεχνολογίες τους σε αγορές που δεν διέθεταν την κατάλληλη τεχνογνωσία, την αποτελεσματική αλυσίδα εφοδιασμού και προμήθειας.


Στην παρούσα στιγμή η εταιρεία «ATRON» δραστηριοποιείται σε 5 Επιχειρηματικές Μονάδες: Ορθοπεδικά,Τράυμα – προϊόντα για περιστατικά Σπονδυλικής Στήλης – Οστικά μοσχεύματα/υποκατάστατα – Νευροχειρουργικά προϊόντα – προϊόντα Αρθροσκόπησης & υλικά Αθλητικών Κακώσεων.


Η «ATRON» είναι σήμερα παρούσα στην πλειοψηφία των ελληνικών νοσοκομείων, συμπεριλαμβανομένων και των Πανεπιστημιακών.
Το όραμα της «ATRON» είναι να γίνει μια ηγετική εταιρεία  στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, παρέχοντας τα πιο πρωτοποριακά προϊόντα σε όλους τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται.

Το όραμα μας και η αποστολή μας

Το όραμα μας είναι η εταιρεία «ATRON» να γίνει ένας  καθιερωμένος και σημαντικός προμηθευτής και διανομέας ιατρικών προϊόντων με εξειδικευμένα και υψηλής ποιότητας προϊόντα για τις επιλεγμένες διεθνείς αγορές.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους χειρουργούς ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας λύσεις για ορθοπεδικές επεμβάσεις, περιστατικά σπονδυλικής στήλης και νευροχειρουργικής.

Ιδρυτές και Διοίκηση

Η «ATRON» ιδρύθηκε από κορυφαία στελέχη με εμπειρία στην ιατρική βιομηχανία υλικών σπονδυλικής στήλης, ορθοπεδικών και νευροχειρουργικών εμφυτευμάτων, με κλινικό και επιχειρηματικό υπόβαθρο. Το Διοικητικό Συμβούλιο (μη Εκτελεστικό) αποτελείται από στελέχη με μεγάλη εμπειρία σε  επιχειρηματικό επίπεδο.

 

 

Η Εκτελεστική Διεύθυνση προέρχεται επίσης από το υψηλότερο επίπεδο τόσο σε επιχειρηματικό όσο και σε ιατρικό περιβάλλον με εμπειρία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της ορθοπεδικής, της σπονδυλικής στήλης και της νευροχειρουργικής.