Καλωσορίσατε!

Επικοινωνία

info@atronhealth.gr

Τηλέφωνο

+30 210 213 47 74

Η Ομάδα Μας

Home Η Ομάδα Μας

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Χρήστος Γραμματικογιάννης είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ATRON HEALTH, μιας εκ των κορυφαίων εταιρειών στο χώρου του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος πτυχίου της Αγγλικής γλώσσας.

Τον Σεπτέμβριο του 2005 εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας Βάμβας Medical ΑΕΒΕ , εταιρεία ιατρικών συσκευών που ήταν αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων BBRAUN. Υπηρέτησε την εταιρεία σε διάφορα τμήματα συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων και του Marketing. Τον Ιανουάριο του 2009 προήχθη σε υπεύθυνο του τμήματος σπονδυλικής στήλης του τμήματος.

Από τον Ιούνιο του 2011 έως τον Ιανουάριο του 2013 εργάστηκε ως γενικός διευθυντής της εταιρείας NeuroMiss.

Τον Ιανουάριο του 2013 μετέβη στο Ομάν όπου εργάστηκε ως Γενικός Διευθυντής του Ιατρικού Τμήματος της εταιρείας Genius Medicals LLC, μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2014.

Στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας εντάχθηκε τον Οκτώβριο του 2014 ως Διευθυντής του Τμήματος Σπονδυλικής Στήλης και Νευροχειρουργικής. Συνέβαλε ουσιαστικά στην αλματώδη ανάπτυξη της εταιρείας και την συνεργασία της με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού. Από τον Ιούνιο του 2018 έως σήμερα κατέχει τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου.

Phone Number

+30 695 181 0967

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ

Διευθυντής Πωλήσεων και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Κωνσταντίνος Ρουμελιώτης γεννήθηκε στον Πειραιά το 1981. Έλαβε πτυχίο ως Μηχανικός Βιοϊατρικής Τεχνολογίας από το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών της Αθήνας. Είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής και Γερμανικής γλώσσας ενώ έχει βραβευτεί σε Πανελλήνιο διαγωνισμό της Microsoft.

Το Νοέμβριο του 2007 εργάστηκε ως εκπρόσωπος πωλήσεων του Νευροχειρουργικού Τμήματος της εταιρείας Βάμβας Medical ΑΕΒΕ εταιρεία ιατρικών συσκευών που ήταν αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων BBRAUN. Εκπαιδεύτηκε στις περισσότερες τεχνικές επεμβάσεων εγκεφάλου και σπονδυλικής στήλης καθώς και σε τεχνικές πωλήσεων και διαπραγματεύσεων.

Το Μάϊο του 2012 συν ίδρυσε την εταιρεία Stark & Watson και διετέλεσε ως Διευθυντής Πωλήσεων του Τμήματος Νευροχειρουργικής και Νευρομυϊκής Ηλεκτρικής Διέγερσης, έως τον Οκτώβριο του 2017.

Τον Δεκέμβριο του 2017 εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας μας ως υπεύθυνος πωλήσεων του τμήματος Σπονδυλικής Στήλης και Νευροχειρουργικής, έως τον Ιούνιο του 2018 οπότε και προήχθη σε Διευθυντή πωλήσεων του τμήματος και εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Phone Number

+30 697 200 7486

Fax

+30 210 2918362

ΜΑΡΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

H Mαρία Μητροπούλου κατέχει BSc στη Διοίκηση των επιχειρήσεων και MBA. Πρώην αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια, καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Roche Hellas Έχει εργαστεί ως CFO και αναπληρώτρια CEO σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Είναι μέλος σε Διοικητικά Συμβούλια πολλών αντίστοιχων εταιρειών. Έχει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στον Στρατηγικό σχεδιασμό, αναδιοργάνωση επιχειρήσεων και ΙΤ projects.